Munkáink

Néhány munkánk

konyha_2_1
Sokoldalú konyha
Nincs nagy terület, mégis meg lehet jól oldani. Jut hely mindennek, van elég pult a főzéshez, előkészítéshez. Egy ablak nappal teljesen bevilágítja a konyhát, ebben segít a világos bútorlap is. A sütőt beépítettük, kényelmes magasságba került, előre pedig nyitott polcok kerültek
IMG_0530
Falburkolat
A közlekedő  burkolata nem olyan, amire elsőként gondolna az ember a lakás kapcsán. A fontossági sorrendben valóban nincs elől. Mégis sokkal melegebb érzést kelt. Az elegáns megvilágítás kiemeli a járólapot is. Ezek mellett tisztán tartan is könnyű és megvédi a falat.
halo_1
Íróasztal
Nem mindenki engedhet meg magának külön dolgozószobát. Tanulni, dolgozni néha csak a hálóban lehet. A két ablak közé elhelyezett asztal elé egy bútorlapra építettük a szekrényeket, hogy minden elférjen, amire szükség lehet. Könyvek, füzetek a tanulóknak, számítógép a tanuláshoz vagy munkához.
furdo_1_2
Fürdőszoba
Ebbe a fürdőszobába belépve először biztos a nagyméretű tükör a szembetűnő. Igen impozáns. A fürdőszoba bútorzata jó, ha elegáns, beleillik a környezetbe, passzol a csempéhez és tűri a párás levegőt.